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	JAVNO PREDUZEĆE

ZA PODZEMNU EKSPLOATACIJU UGLjA

RESAVICA

	03.03.2014 year.


	FAKS: 035 / 627 – 570

35237 RESAVICA

TEKUĆI RAČUN: 295-1242018-22


	
	CENTRALA: 035 – 627 – 722

	
	
	
	DIREKTOR: 035 – 627 – 524

	
	
	
	TEHNIČKI DIREKTOR: 035 – 627 – 652

	
	
	
	KOMERCIJALNI DIREKTOR: 035 – 627 – 512

	
	
	
	FINANSIJSKI DIREKTOR: 035 – 627 - 374



Subject: Answers to questions 

Based on the request for clarification regarding procurement no. 03/14/606006 which reads as follows:

QUESTION:

1. Whether the tender of the payment term of 45 days or 60 days .... and asks the Purchaser to him as a guarantee of payment to submit a bank guarantee for the total value of the deal, will offer the elimination condition?

2. Whether the tender of the payment term of 45 days or 60 days .... and asks the Purchaser to him as payment guarantee open an irrevocable letter of credit, will offer the elimination condition?

ANSWER: Regardless of the offered payment deadline bidder is obliged to bid in the preparation of tender documents reserves. The tender documentation is provided that procuring entity by any means guarantee payment of a bank guarantee or an irrevocable letter of credit, it means that such a requirement specified in the Bidder's offer would not be considered.

QUESTION: The criteria for evaluation, you said that the price is scored with a maximum of 90 points. Below are listed the "greatest possible number of points for this criterion is 70 points and getting them tender with the lowest price." 

- Is this a typo, or do you offer the lowest price offered scored with 90 points?

ANSWER: Yes, I made ​​a typo. The criterion "Price" will be scored with a maximum of 90 credits as specified in the Instructions to Bidders in order to prepare a bid, item 24 (p. 12/59) and evaluation criteria, Section 1.

QUESTION: In part payment terms indicated are "deferred payment up to 45 days ...... 10 points" 

- Do you think that the offer of 45 days from the date of delivery of the goods in the warehouse Purchaser receives a maximum of 10 points, and that all deadlines shorter than that scored by the formulas?

ANSWER: The above criteria will be evaluated exactly as you are and interpreted: the date the payment terms to 45 days (or more), which means from the date of DPO (unless stated otherwise it means from the date of delivery of the goods) will be awarded 10 points. For the given conditions, ie. deadline for payment is less than 45 days Points will be calculated according to formula given in the criteria for evaluation (str.53/59).

                                                                                                                                                     The Procurement Officer 

                                                                                                                                                     Paljić Mira, dipl.ecc. sr.

Please provide confirmation of receipt of the letter by fax 035/627-008

                                                                               We confirm that we have received

________________________________

place the stamp
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